НАСТАНЯВАНЕ

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.
Сайтът е реализиран от ФиУеб ЕООД с подкрепата на:

Бутикова къща  за гости Коко

Бутикова къща
за гости Коко

Тел.  0878 801 883
E-mail: 
booking@coco-plovdiv.com
Разстояние от Античен театър - 300м

Усетете неповторимата атмосфера на Пловдив, като изберете за престоя си едно неповторимо място. Бутикова къща за гости COCÓ е разположена в идеалния център и творческото сърце на Пловдив - квартал Капана, на тихо и приветливо място, което ще ви осигури максимално ефективна почивка.


Holiday Inn Пловдив

Хотел Holiday Inn
Пловдив

Тел.: 032/ 20 33 33
Е-mail: marketing1@hiplovdivhotel.com
Разстояние от Античен театър - 1,9 км

Хотел Holiday Inn Пловдив заема водеща позиция сред предпочитаните места за настаняване в града под тепетата. Доверете ни се, за да си гарантирате топло посрещане, професионално отнощение и обслужване по утвърден стандарт по време на Вашият престой. Не се колебайте да се свържете с нас за да получите най-добрата оферта за нашите услуги!  

Къща за гости HillHouse

Къща за гости
HillHouse

Тел. +359 887 258 646
E-mail: reservation@hillhouse.bg
Разстояние от Античен театър - 200м

Къща за гости HillHouse се намира в началото на Архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“ известен още като Старият град. HillHouse разполага с три вида стаи за различен вид настаняване, ресторант, фоайе, малък двор и възможност за паркиране.Скайлер

Бутиков Хотел
Вила Флавия

Тел.: +359 883 131 131
Е-mail: info@villaflaviahotel.com
Разстояние от Античен театър - 150м

Разположен в идеалния център на Пловдив, в подножието на Стария град и на крачка от основните културни и туристически забележителности, бутиков хотел Вила Флавия ще сподели с теб уникална атмосфера и хилядолетна история! Хилядолетни руини, тераса с панорамна гледка, лоби бар и китен двор, подходящи за закуска, кафе или питие, за приятни срещи и събития.

Хотел Резидънс  Хеброс

Хотел Резидънс
Хеброс

Тел.: +359 32 260 180
Е-mail: reservation@hebros-hotel.com
Разстояние от Античен театър - 350м

Хотел-ресторант Хеброс е разположен в сърцето на Стария Пловдив, само на няколко минути от центъра на града, във възрожденски къщи, строени преди повече от 200 години. Реставрирани и обновени, като запазват първоначалния си вид, днес къщите отварят врати за всички ценители на неповторимата възрожденска атмосфера. 

Комплекс Острова

Комплекс
Острова

Тел.  0887 55 66 30
E-mail: 
hotelostrova@abv.bg
Разстояние от Античен театър - 4,3 км

Разположен в най-зеления и живописен район на града – парк Отдих и култура в непосредствена близост до Гребният канал на Пловдив. Хотелът предлага уникално съчетание на спокойствието на природата и градската динамична среда. На разположение са конферентна зала, ресторант-градина, релакс център и външен сезонен басейн.

Скайлер

Къща за гости
Скайлер

Тел.: +359 878 80 22 20
Е-mail: skyler.plovdiv@gmail.com
Разстояние от Античен театър - 350м

Разположен в самото сърце на гр. Пловдив, на 50 метра от Римски Стадион, на 400 метра от подхода за Стария град и на минута пешеходно разстояние от творческия квартал Капана. Реновирана през 2019 година.Скайлер

Къщата на Ковача
Стария Пловдив

Тел.: +359 888 52 55 85
Е-mail: emo.vladimirov@gmail.com
Разстояние от Античен театър - 500м

Къщата на ковача е на 5 мин. от кв. Капана - емблематичният квартал на гр. Пловдив и на минути от Античния театър и музеите в Стария град. Къщата e  обзаведена с мебели и аксесоари от кован метал, изработени .от собственика - ковач. Разполага с тераса и двор с градинска мебел за топлото време и външно барбекю.

Скайлер

Бутикова
къща за гости 29А

Тел.: +359 89 753 5406
Е-mail: 29aguesthouse@gmail.com
Разстояние от Античен театър - 850м

Бутикова къща за гости 29А представлява луксозно реновиран паметник на културата, построен в началото на 20 век. Разположена е в сърцето на Пловдив, само на 100 м от Цар Симеоновата Градина и на 500 м от главната търговска улица на града.Семеен хотел

Хотел Бел Вил

Тел.: 032 623 931, 0879 545 488
Е-mail: hotelbelleville@abv.bg
Разстояние от Античен театър - 350м

Хотел "Belle Ville" е разположен в самия център на Стария град в Пловдив, в старинна възрожденска къща обявена за национален паметник на културата. На разположение на гостите в хотела са 6 стаи и 2 апартамента като всяка стая е в различен цвят и обзаведена във Възрожденски стил. В просторния двор е запазен автентичния мраморен кладенец и богата растителност.

Семеен хотел

Семеен хотел
"На площад Ренесанс"

Тел.: +359 89 850 2590
Е-mail: info@atrenaissancesq.com
Разстояние от Античен театър - 300м

В Семеен хотел "На площад Ренесанс" Вие ще се потопите в неповторимата атмосфера на Българското Възраждане. Сградата е строена в средата на 19-ти век, сега е изцяло обновена и предлага удобствата на нашето съвремие. Запазила автентичният си вид, Ви връща векове назад, за да почувствате чара и романтиката на отминалите времена.

Къща за гости Съборна 25

Къща за гости
Съборна 25

Тел.: +359 88 586 8696
Е-mail: booking@25sabornastr.com
Разстояние от Античен театър - 200м

Извисена върху Римски зид, с гледка към стария и новия град, Съборна 25 е това, което ние вярваме, че Airbnb преживяването трябва да бъде. От удобното легло в стая с нови приятели до единствената по рода си Spa & Wellness стая, нашата цел е да се “съберем” и заедно да опознаем магията на Пловдив.


АНТИЧЕН ТЕАТЪР ПЛОВДИВ

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД