НАСТАНЯВАНЕ

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Скайлер

Art City Villa
Plovdiv

Тел.: +359 877 56 34 86
Е-mail: contact@myhousebulgaria.com

Създадена от пътешественици за пътници. Art City Villa има за цел да осигури на гостите топлината на дома и в същото време възможността да усетите автентичната атмосфера на града и уникалната му култура. Вилата се отдава ЦЯЛАТА.


Хотел Резидънс  Хеброс

Хотел Резидънс
Хеброс

Тел.: +359 32 260 180
Е-mail: reservation@hebros-hotel.com

Хотел-ресторант Хеброс е разположен в сърцето на Стария Пловдив, само на няколко минути от центъра на града, във възрожденски къщи, строени преди повече от 200 години. Реставрирани и обновени, като запазват първоначалния си вид, днес къщите отварят врати за всички ценители на неповторимата възрожденска атмосфера. 

Къща за гости HillHouse

Къща за гости
HillHouse

Тел. +359 887 258 646
E-mail: reservation@hillhouse.bg

Къща за гости HillHouse се намира в началото на Архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“ известен още като Старият град. HillHouse разполага с три вида стаи за различен вид настаняване, ресторант, фоайе, малък двор и възможност за паркиране.


Бутикова къща  за гости Коко

Бутикова къща
за гости Коко

Тел.  0878 801 883
E-mail: 
booking@coco-plovdiv.com

Усетете неповторимата атмосфера на Пловдив, като изберете за престоя си едно неповторимо място. Бутикова къща за гости COCÓ е разположена в идеалния център и творческото сърце на Пловдив - квартал Капана, на тихо и приветливо място, което ще ви осигури максимално ефективна почивка.

Комплекс Острова

Комплекс
Острова

Тел.  0887 55 66 30
E-mail: 
hotelostrova@abv.bg

Разположен в най-зеления и живописен район на града – парк Отдих и култура в непосредствена близост до Гребният канал на Пловдив. Хотелът предлага уникално съчетание на спокойствието на природата и градската динамична среда. На разположение са конферентна зала, ресторант-градина, релакс център и външен сезонен басейн.

Скайлер

Къща за гости
Скайлер

Тел.: +359 878 80 22 20
Е-mail: skyler.plovdiv@gmail.com

Разположен в самото сърце на гр. Пловдив, на 50 метра от Римски Стадион, на 400 метра от подхода за Стария град и на минута пешеходно разстояние от творческия квартал Капана. Реновирана през 2019 година.Скайлер

Бутикова
къща за гости 29А

Тел.: +359 89 753 5406
Е-mail: 29aguesthouse@gmail.com

Бутикова къща за гости 29А представлява луксозно реновиран паметник на културата, построен в началото на 20 век. Разположена е в сърцето на Пловдив, само на 100 м от Цар Симеоновата Градина и на 500 м от главната търговска улица на града.АНТИЧЕН ТЕАТЪР ПЛОВДИВ

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Created with ‌

Mobirise.com