НАСТАНЯВАНЕ

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Комплекс Острова

Разположен в най-зеления и живописен район на града – парк Отдих и култура в непосредствена близост до Гребният канал на Пловдив. Хотелът предлага уникално съчетание на спокойствието на природата и градската динамична среда. Само на 10 минути с кола до центъра, хотелът очарова с неповторима панорама, изискана визия и персонално отношение към госта. Специално създаден за един релаксиращ първокласен престой.

На разположение на гостите са 26 стаи, конферентна зала за 50 човека, ресторант-градина, релакс център и външен басейн(сезонен). Дискретният лукс, уютната атмосфера, комфорт и елегантност, високото ниво на обслужване и гостоприемство, удовлетворяват и най-взискателните гости.

В релакс центърът на хотел Острова, динамичното ежедневие остава зад гърба Ви, за да се потопите в блаженство, релакс и хармония. Веднъж почувствали удоволствието от терапиите в хотел Острова, Вие ще се завърнете вкъщи със събудени сетива и в перфектна форма. Насладете се на незабравим спа уикенд или се отпуснете със стил след дългия работен ден.

Външният басейн на Комплекс Острова е мястото, на което всеки би забравил за забързаното си ежедневие. Хотел Острова разполага с външен басейн (12.5/25 м, сезонен ) и детска част с диаметър( 4/4 м.) Водните съоръжения са оборудвани със собствена система за пречистване на водата. На разположение на нашите клиенти имаме и pool bar ,които е в непосредствена близост до басейна.

Ресторант Острова в град Пловдив е създаден през 2002 година и е един от големите и утвърдени с дългогодишни традиции ресторанти с автентична българска кухня, професионално обслужване и, не на последно място, съчетание между български национален интериор и рядко срещаната природа в парк „Отдих и култура”.  Ресторантът предлага на своите гости голяма, просторна лятна градина с двеста места и удобна мека мебела сред зеленина и цветя.

Комплекс Острова

За контакти и запитвания

Хотел: 0887 55 66 30
Ресторант: 0887 74 20 11

Емейл: hotelostrova@abv.bg
Адрес:  До Гребния канал, ул. "Парк отдих и култура" №40, Пловдив

GPS: 
Latitude: 42.140525 I 42° 8' 25.89" N
Longitude:24.699378333333335 I 24° 41'57.762" E

www.ostrova-plovdiv.com

АНТИЧЕН ТЕАТЪР ПЛОВДИВ

ЗА САЙТА

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД