ОТЗИВИ ОТ ПОСЕТИТЕЛИ

Veselaи Vasileva

Google отзив

Място, показващо част от историята на старата част на красивия град Пловдив. Задължителна част от всеки туристически тур, който препоръчвам, т.к. носи едно изключително изживяване за любителите на историята. Разбира се, мястото може да се посети и без организирана обиколка.

radoslav de

Google отзив

Задължително място за Пловдив, може би най-важното като туристическа забележителност.Театър пропит с история, с прекрасна гледка към града и Родопите. Място на стотици емблематични концерти и представления

Tsvetelina Popova

Google отзив

Едно от най-вълшебните места в Пловдив! Самият той е доста забележителен, а гледката към града и планината, която се открива е просто великолепна!

rymS Ilieva

Google отзив

Магично място с невероятно гледка. Точно зад оградата има и кафенце, така че може да седнете и да му се наслаждавате с някоя разхладителна напитка в горещите летни дни.

Angelina Malinova-Todorova

Google отзив

Най-прекрасното място в Пловдив! Усеща се духа на миналото и има поглед към бъдещето! Уникално място за концерти и всякакви културни събития!

Diana Slavkova

Google отзив

Уникално място! Гледахме балет "Баядерка" и се пренесохме в друг свят, истинска магия! Величествено място, жива история, мост между епохи..

АНТИЧЕН ТЕАТЪР ПЛОВДИВ

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД